The Godfather 2

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 9 april 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Multiplayer DLC voor The Godfather 2

Vandaag verscheen een persbericht met daarin nieuwe details van The Godfather II van Electronic Arts. De game krijgt namelijk geheel gratis een multiplayer DLC pack bij de release.

Je ziet in de multiplayer mode de levels uit 'Don's View', wat dus inhoudt dat je de omgeving in vogelperspectief ziet (zodat je op een makkelijke manier je gebieden kunt beheren). Ook kun je het op nemen tegen andere families door zelf je eigen familie te bouwen.-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?