Multiplayer game The Last of Us komt nog lang niet uit

Geplaatst: 26 mei 2023 23:07
Aangepast: 26 mei 2023 23:17

Naughty Dog is bezig met het ontwikkelen van een multiplayer game in het universum van The Last of Us. Nu geeft de studio aan dat het nog wel even kan duren voordat we iets van de game zullen vernemen.

In een statement op Twitter brengt Naughty Dog het nieuws naar buiten dat de multiplayer game van The Last of Us nog altijd in ontwikkeling is, maar dat ze voorlopig nog niets van de game kunnen laten zien. Een duidelijke reden brengt Naughty Dog niet naar buiten. Wel geven ze aan dat ze trots zijn op het werk wat het team tot dusver heeft laten zien. Het team blijft wel werken aan de multiplayer game van The Last of Us en daarnaast geeft Naughty Dog ook aan dat er hard gewerkt wordt aan een nieuwe singleplayer IP. In de tweet staat te lezen dat ze hierover binnenkort meer bekend zullen maken.

Wanneer we iets gaan zien van de multiplayer game van The Last of Us zullen zien is onbekend.

Bron: Naughty Dog
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord