Nachtbrakers: 07/04 met Rocket League, LEGO en Valorant

Donderdag ligt inmiddels weer achter ons. Het is dat het vandaag niet heeft gehageld of gesneeuwd, want anders was het vast de meest wisselvallige dag sinds het weer in kaart wordt gebracht. Wat ook wisselvallig is, is het gamenieuws van vandaag de dag, want het schiet alle kanten op. We bespreken nieuws over Valorant, Stray, The Vanishing of Ethan Carter en nog veel meer. Dus laten we snel beginnen!

onbekend

  • Hey buurman, wat doe je nu? Hello Neighbor 2 heeft een releasedatum gekregen. Vanaf vandaag kun je al aan de slag met de beta, maar op 6 december 2022 verschijnt de game officieel.
  • Het derde seizoen van Rocket League is vandaag van start gegaan en staat bekend onder de naam Side Swipe. De volleyball modus heeft plaatsgemaakt voor de Threes modus. Ook brengt het nieuwe seizoen een spectator modus naar de game. Kun je lekker kijken hoe andere spelers aan het ballen zijn.
  • Momenteel ben ik druk bezig met de review LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Binnenkort lees je hem hier op Gameliner. Ondertussen zijn veel mensen al begonnen met het spelen van de game en iemand heeft daar een leuk trucje in gevonden. Als je Child Anakin continu met een light saber blijft mishandelen kun je vliegen. Best handig.
  • Het ziet ernaar uit dat Shenmue 4 geteased is. Tijdens de Tokyo Game Show vorig jaar verscheen Yu Suzuki op het podium. 110 Industries kreeg nu de vraag waarom ze eigenlijk niet gaan samenwerken met Suzuki voor een nieuwe Shenmue game, waarop het bedrijf antwoordde: Waarom denk je dat Suzuki tijdens de Tokyo Game Show presentatie op het podium stond? Wij kunnen het wel raden.
  • En ja hoor, het is weer tijd voor gratis! Ik heb dit keer een hele goede tip voor je. Je kunt namelijk nu tot 14 april The Vanishing of Ethan Carter voor niks scoren in de Epic Games Store. Voor dat bedrag is het zeker een aanrader.
  • Een tijdje geleden was er een Matrix tech demo gemaakt in Unreal Engine 5. Dat zag er allemaal best tof uit, maar dat bracht iemand op het idee om die demo te gebruiken als basis om er een Superman variant van te maken. Die zie je hieronder.
  • In Korea heeft Stray een rating gekregen. De game is voor 12 jaar en ouder. Super interessant natuurlijk allemaal, maar daar kunnen we wellict uit opmaken dat een releasedatum misschien dichterbij is dan we dachten. Annapurna heeft recent nog aangegeven dat de game in ieder geval dit jaar uitkomt.
  • Outright Games werkt momenteel aan een Star Trek game. De ontwikkelaar is vooral bekend van het ontwikkelen van games voor kinderen, zoals bijvoorbeeld Paw Patrol.
  • Stel je bent één van de meest populaire streamers van het moment. Door de bijna zeven miljoen volgers stroomt het geld met bakken binnen. Dan zou je haast denken dat er maar weinig is waar je je druk om maakt. In het geval van IShowSpeed is dat zeker niet zo. Sterker nog, hij flipt hem helemaal de pan uit als een vrouw hem de les wil lezen. Hij is inmiddels gebanned in Valorant en YouTube onderzoekt de zaak nog.

De één na laatste Nachtbraker van deze week is ten einde gekomen. Het liedje waarmee ik je vandaag achterlaat werd gister in de commentsectie van de Nachtbraker geopperd door Rudy, die terecht had verwacht dat ik dit nummer gister al zou droppen. Ik maakte namelijk een verwijzing naar Darkraver en zijn nummer Komt 'ie dan he. En ik ben de beroerdste niet, dus komt 'ie dan he. Tot morgen!

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?