Nachtbrakers: 09/02 met Beyond Good & Evil 2 en Halo Infinite

Geplaatst:

Zaagmans is weer langsgeweest om de week doormidden te zagen. Het is weer woensdag hoor, dus laat dat weekend langzaam maar zeker maar komen. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb een prima dagje gehad vandaag. Niet te veel gebeurd, maar gewoon lekker rustig. Gewoon z'n gangetje. Ook wel eens lekker natuurlijk. Op het moment dat ik dit schrijf is er nog niets bekend, maar als je dit leest wel. Zojuist is er een nieuwe Nintendo Direct geweest. Veertig minuten lang aan toffe gameplaybeelden van de vetste games. Althans, dat hoop ik dan. Enfin, al het nieuws omtrent de Nintendo Direct check je op onze website. De Nachtbraker van vannacht staat vol met allerhande nieuwtjes. Laten wie die dus eens gaan doornemen. Komen ze!

onbekend

  • Er is een patch uitgebracht voor Pokémon Legends Arceus die een aantal problemen moet gaan oplossen. Eén van die problemen is de bug met Cherrim waar veel spelers over hebben geklaagd.
  • Goed nieuws voor PlayStation gebruikers, want Microsoft heeft vandaag in een blog aangegeven dat zij Call of Duty gewoon blijven uitbrengen op de consoles van Sony. Ook nadat alle huidige overeenkomsten zijn verlopen blijft de game beschikbaar op concurrerende consoles.
  • En ja hoor, er is weer een nieuw skins in Fortnite. Dit keer niemand minder dan Fennec Shand van The Book of Boba Fett.
  • En daar gaan we weer hoor, Battlefield 2042 nieuws. Het gaat niet zo goed met de game. Sterker nog, er zijn veel spelers ontevreden. Er is zelfs een petitie gestart voor een refund en daarbij zijn al ruim vijftigduizen handtekeningen opgehaald.
  • Hoewel bijna iedereen de hoop al heeft opgegeven, is vandaag maar weer eens onderstreept dat Beyond Good & Evil 2 nog altijd in ontwikkeling is. Het is een beetje alsof je een snoepje voorgehouden krijgt de je nooit mag eten, maar goed. Laten we hopen dat er ooit een dag komt dat we de game kunnen spelen.
  • Ben je benieuwd hoe Horizon Forbidden West draait op de PlayStation 4? - Ja Nils, je wordt op je wenken bediend, - dan kun je hieronder wat gameplaybeelden checken die gemaakt zijn op de oudere console van Sony.
  • Je zou zeggen dat het één van de eerste cosmetische toevoegingen zou zijn aan een Halo-game, maar we hebben er best lang op moeten wachten. Waar je eerst al kattenoortjes en Iron-Man armor kon aanschaffen, kun je nu een halo kopen in Halo Infinite. Mind is blown.
  • Jeff Ross, de regiseur van Days Gone is eindelijk uitgezeken en kijkt weer vooruit. Hij heeft grootste plannen en wil een Uncharted spin-off maken met een jonge Sully. Tsja, ik weet niet of mensen staan te springen om hem zijn zin te geven.
  • De online problemen bij Dark Souls houden voorlopig nog wel even aan. Bandai Namco en FromSoftware willen voor nu de focus vooral leggen op Elden Ring, zodat die game niet hetzelfde lot ondergaat. Als die game eenmaal uit is en alles soepel verloopt, krijgt Dark Souls weer aandacht.

Hatsikdee, je bent weer helemaal up to date. Tot morgennacht dan, want dan heb ik weer een heel scala aan nieuwtjes voor je klaarstaan. Ik ga weer mijn mandje in en dan morgen weer gezond op. Tenminste, dat hopen we dan maar. Deze week trek ik het thema voor de nachtmuziek door. Althans, dat probeer ik. Vandaag is de Nachtbraker van woensdag, dus heb ik een nummer uitgezocht dat over woensdag gaat. Vandaag is het Macklemore en Ryan Lewis met Wednesday Morning. Ik wens je vast een fijne donderdag en natuurlijk een lekker rustig nachtje toe. Tabee!

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord