Naruto krijgt live-action verfilming

Geplaatst:
Aangepast: 25 februari 2024 22:18

De populaire anime-serie Naruto krijgt een live-action film, zo meldt The Hollywood Reporter. Lionsgate heeft de ontwikkeling van een live-action voor de befaamde serie aangekondigd. Destin Daniel Cretton, bekend van zijn betrokkenheid bij Marvels Chang-Chi, is genoemd als schrijver en regisseur.

Als we The Hollywood Reporter mogen geloven, dan heeft Cretton heeft al gesprekken gehad met franchise-creator Masashi Kishimoto en komt de productie in handen van Avi Arad, Ari Arad, en Emmy Yu van Arad Productions. Details over de voortgang en wanneer we meer kunnen verwachten werden niet prijsgegeven. De trend van live-action adaptaties van geliefde animatieseries zet door, met recente voorbeelden als Avatar: The Last Airbender en One Piece op Netflix, die gemengde reacties ontvingen. Deze adaptaties roepen vragen op over de noodzaak ervan naast de bestaande animatieseries. Ben je het gevoel bij Naruto even kwijt, of heb je de serie gewoon nog niet gezien? Bekijk hieronder dan even wat beelden:

Naruto, met zijn uitgebreide reeks aan geanimeerde films, televisieseries, en videogames, staat al jaren bekend als een van de drie grootste namen in de anime-wereld. De manga heeft wereldwijd meer dan 250 miljoen exemplaren verkocht in meer dan 60 landen, waardoor het door de jaren heen een enorme fanbase heeft opgebouwd.

Bron: The Hollywood Reporter

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord