Nee, Assassin's Creed Mirage doet niet aan gokken

Geplaatst:

Assassin's Creed Mirage zal geen loot boxen of gokken bevatten, in tegenstelling tot recente geruchten omtrent de ESRB rating van de game. Ubisoft liet dit onlangs weten via hun Twitter kanaal.

Zoals onthuld in een verklaring door een Ubisoft vertegenwoordiger, zal Assassin's Creed Mirage geen "echt gokken of lootboxes" hebben. Eerder werd gedacht dat dit het geval zou zijn nadat de game gespot was met een 'Adults Only' rating van de ESRB op de Xbox store en tijdens de Ubisoft Forward presentatie in het weekend. De volledige verklaring luidt: "Na de aankondiging van Assassin's Creed Mirage tijdens Ubisoft Forward, hebben sommige winkelpagina's de game per ongeluk weergegeven voor pre-orders met een Adults Only ESRB-rating." Het gaat verder, "terwijl Assassin's Creed Mirage nog in afwachting is van een rating, wil Ubisoft spelers geruststellen dat er geen echt gokken of loot boxes aanwezig zijn in de game."

Assassin's Creed Mirage wordt beschikbaar gemaakt in 2023 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Ubisoft

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Mirage

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 oktober 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord