Need for Speed ProStreet

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 22 november 2007
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Need or Speed: ProStreet PSP krijgt extraatjes

Hoewel Need for Speed: ProStreet al een tijdje uit is, wachten de PSP-gebruikers nog geduldig af. De game is voor de PSP vertraagd en komt pas richting het einde van februari in de schappen te liggen.

Als goedmakertje voor het lange wachten heeft EA bekendgemaakt dat de PSP-versie van de game daarom iets extra's bevat. Deze extra's zijn een Driver Persona, een Driver Intuition en een Speed Mode.

Driver Persona is een stukje techniek dat de racestatistieken bijhoudt. De Driver Intuition zal vervolgens op basis van de racestatistieken hulp bieden tijdens het racen. Over de Speed Mode weten we op het moment nog niets.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?