NetEase Games neemt Quantic Dream over

Geplaatst:

Uitgever NetEase Games gaat de Franse studio Quantic Dream overnemen. De studio is onder andere bekend van Heavy Rain, Beyond: Two Souls en Detroit: Become Human.

Als eerste studio van het Chinese bedrijf in Europa zal Quantic Dream onafhankelijk blijven opereren en zich richten op het creëren en uitgeven van games voor alle platforms, evenals het ondersteunen en uitgeven van door derden ontwikkelde titels, terwijl ook gebruik wordt gemaakt van de game-ontwikkelingsmogelijkheden van NetEase. "We zijn verheugd om te beginnen aan een spannende nieuwe fase van groei met Quantic Dream, gebonden door onze gedeelde visie, wederzijds vertrouwen en respect," zei NetEase CEO en directeur William Ding in een persbericht. "NetEase zal onze belofte blijven nakomen om Quantic Dream te ondersteunen om zijn volledige potentieel te realiseren. Door de wilde creativiteit en uitzonderlijke narratieve focus van Quantic Dream te combineren met de krachtige faciliteiten, middelen en uitvoeringsmogelijkheden van NetEase, geloven we dat er oneindig veel mogelijkheden zijn die de interactieve entertainment ervaring die we aan spelers wereldwijd bieden, opnieuw kunnen definiëren."

Netease Games Quantic Dream1

Quantic Dream werkt momenteel aan Star Wars Eclipse voor onaangekondigde platforms.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord