Anno 1404

  • Ontwikkelaar Related Designs Software
  • Eerste releasedatum 26 juni 2009
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Nieuwe Anno-game een jaar doorgeschoven

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat hun nieuwe Anno-game, Anno 1404, wordt doorgeschoven naar 2009/2010. De game zou eerst volgend jaar verschijnen, maar nu lijkt een release in 2010 dus niet uitgesloten.

Ook het nog geheime project van Ubisoft is doorgeschoven naar die periode van 2009/2010. Over dit project is verder nog niets bekend, maar hopelijk komt daar binnenkort verandering in met wat eerste informatie. We houden je op de hoogte!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?