Nieuwe details Iron Man VR onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 29 juni 2020 20:39

Het is nog maar een paar nachten slapen totdat we eindelijk aan de slag kunnen met Marvel's Iron Man VR. De ontwikkelaar heeft nu meer nieuwe details van de game onthuld.

Marvel's Iron Man VR had eigenlijk al lang uit moeten zijn, ware het niet dat corona roet in het eten had gegooid. Inmiddels is er al een nieuwe releasedatum van Iron Man VR en die is aankomende vrijdag. Ryan Payton, game director bij ontwikkelaar Camouflaj, heeft nu in het PlayStation Blog een boekje open gedaan over alles wat we straks van de game kunnen verwachten. Zo kun je straks verschillende locaties verkennen, zoals Sjanghai, maar ook de S.H.I.E.L.D helicarrier. Daarnaast kunnen we ook zien welke aanvallen Tony Stark kan gebruiken. Zo kan hij onder andere gebruikmaken van een speed boost en een krachtige laserstraal. Daarnaast geeft Payton ook aan dat de game een diepgaand verhaal kent en de campaign wel tussen de acht en tien uur kan duren.

Marvel's Iron Man VR verschijnt 3 juli voor de PlayStation VR.

Bron: PlayStation Blog
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Iron Man VR

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

3 juli 2020

Ontwikkelaar

Camouflaj

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord