Check hier alle The Triple-i Initiative content

Nieuwe details maken onbekende game iets bekender

Geplaatst: 25 juni 2008 20:13
Aangepast: 31 mei 2018 15:20

Sucker Punch is de ontwikkelaar van de veelgeprezen Sly Racoon reeks. Ditmaal wilde de ontwikkelaar iets anders. Iets in het Free-Roaming genre. Daarom zijn ze nu bezig met InFamous. Deze 'onbekende' game is vandaag iets bekender geworden. Er zijn namelijk wat details voor verschenen.

Het personage dat je speelt heet Dylan. Hij is getuige van een grote explosie in de stad. Zodra hij weer bij bewustzijn is merkt hij dat hij speciale gaven heeft. Onzeker belt hij zijn vriend Zeke op. Hij zegt dat Dylan hem ergens moet gaan ontmoeten. Dylan gaat dit onmiddellijk doen, maar op zijn pad raakt hij in een coma van vijftien dagen.

Tijdens de vijftien dagen dat je weg bent, gebeuren er verschrikkelijke dingen in de stad. Het leger heeft de macht genomen en een onbekende kracht wilt de stad aanvallen. Als je wakker wordt heb je twee keuzes. Ga je met je superkrachten de stad redden, of vernietigen?

InFamous maakt gebruik van een Karma-Systeem dat aangeeft hoe de stad reageert op jouw gedrag. Jouw gedrag beïnvloedt dan weer de toekomst van de game. Je vecht tegen verschillende vijanden en je mag zelf bepalen hoe je dit doet. Ga je sluipend te werk, of toch maar recht voor zijn raap? Het grafische stijltje is niet meer zoals we die van Sly Racoon kennen. Het is een beetje een mengeling van GTA IV, Saints Row en Crackdown. InFamous wordt in 2009 verwacht op de PlayStation 3.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot inFAMOUS

Series

inFAMOUS

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 3

Releasedatum

29 mei 2009

Ontwikkelaar

Sucker Punch

Gameliner Awards

-

Lees meer