Warhammer: Chaosbane

  • Ontwikkelaar EKO Software
  • Eerste releasedatum 4 juni 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Nieuwe DLC voor Warhammer: Chaosbane

Er is DLC uitgekomen met een nieuwe verhaallijn voor Warhammer: Chaosbane. Dit heeft uitgever BigBen onlangs bekendgemaakt middels een persbericht

Warhammer: Chaosbane kwam eerder dit jaar uit op verschillende platformen. Je kan hier de review van Claudia over Warhammer: Chaosbane lezen. Nu is er vandaag een nieuwe DLC voor de RPG, Tomb Kings verschenen. Deze nieuwe pack brengt je naar de gevaarlijke dodensteden in het land der doden, waar je een geheel nieuwe verhaallijn kan volgen. Ook zitten er nieuwe vijanden bij de DLC die kan bestrijden. Zo neem je het op tegen de gemummificeerde koningen van de steden. Je kan hieronder de trailer voor Tomb Kings bekijken.

De Warhammer: Chaosbane Tomb Kings DLC is nu uit voor de pc. Begin volgend jaar komt de DLC pack uit op de PlayStation 4 en Xbox One.

BRON BigBen

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?