Nieuwe Dragon Ball games aangekondigd

Vandaag heeft Namco Bandai officieel drie nieuwe Dragon Ball games aangekondigd. Het gaat hier om Dragon Ball Z: Attack of the Sayans voor de Nintendo DS, Dragon Ball: Revenge of King Piccolo voor de Nintendo Wii en ten slotte Dragon Ball: Raging Blast voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Revenge of King Piccolo zal voor het eerst het originele verhaal van Dragon Ball vertellen in 3D. Raging Blast gaat nog dieper op de originele verhaallijn in en Attack of the Sayans is een RPG die begint bij het World Tournament, waarin Goku Piccolo verslaat. Overigens verschijnen de games in de herfst van dit jaar.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?