Steel Division 2

  • Ontwikkelaar Eugen Systems
  • Eerste releasedatum 20 juni 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Nieuwe gameplaytrailer voor Steel Division 2 uitgebracht

Eugen Systems heeft vandaag een nieuwe gameplaytrailer voor Steel Division 2 uitgebracht. De trailer toont de Armory en de Dynamic Strategic Campaigns.

Steel Division 2 geeft je het bevel over een groot leger tijdens Operation Bagration. In de Armory kun je de zeshonderd gebruikte voertuigen inspecteren om te bepalen welke het meest geschikt zijn voor de missies. Ook zie je de turn-based Dynamic Strategic Campaigns waar je als commandant het gehele leger aanstuurt. Zo moet je troepen uitzenden naar vuurhaarden, de voorraden bijhouden en tijdig versterking sturen. Bekijk de gameplaytrailer hier.

Steel Division 2 heeft nog geen officiële releasedatum, maar we houden je op de hoogte.

BRON Persbericht Eugen Systems

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?