Nieuwe games te zien tijdens Epic Games Store Spring Showcase

Morgen is het tijd voor een nieuw evenement waarin we nieuwe game-aankondigingen te zien krijgen. Tijdens de Epic Games Store Spring Showcase worden namelijk meerdere nieuwe games onthuld.

Nieuwe game-aankondigingen zijn de laatste tijd schaars, maar daar komt morgen verandering in. Epic Games houdt morgen namelijk een speciale livestream die de Epic Games Store Spring Showcase heet. Volgens Epic Games krijgen we tijdens dit evenement aankondigingen van nieuwe games te zien, maar tevens ook nieuwe informatie en gameplaybeelden van reeds aangekondigde games. Het gaat hier allemaal om games die naar de Epic Games Store komen en hoogstwaarschijnlijk krijgen we veel aankondigingen te zien van ontwikkelaars waar de uitgever een partnerschap mee heeft. Naast deze nieuwe aankondigingen vindt er ook een uitverkoop plaats. Vanaf morgen tot en met 25 februari zijn verschillende grote titels in de aanbieding in de Epic Games Store.

onbekend

De Epic Games Store Spring Showcase vindt 11 februari om 8 uur 's avonds Nederlandse tijd plaats en is te volgen via het Twitchkanaal van Epic Games.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?