Nieuwe games te zien tijdens Epic Games Store Spring Showcase

Geplaatst:
Aangepast: 10 februari 2021 11:03

Morgen is het tijd voor een nieuw evenement waarin we nieuwe game-aankondigingen te zien krijgen. Tijdens de Epic Games Store Spring Showcase worden namelijk meerdere nieuwe games onthuld.

Nieuwe game-aankondigingen zijn de laatste tijd schaars, maar daar komt morgen verandering in. Epic Games houdt morgen namelijk een speciale livestream die de Epic Games Store Spring Showcase heet. Volgens Epic Games krijgen we tijdens dit evenement aankondigingen van nieuwe games te zien, maar tevens ook nieuwe informatie en gameplaybeelden van reeds aangekondigde games. Het gaat hier allemaal om games die naar de Epic Games Store komen en hoogstwaarschijnlijk krijgen we veel aankondigingen te zien van ontwikkelaars waar de uitgever een partnerschap mee heeft. Naast deze nieuwe aankondigingen vindt er ook een uitverkoop plaats. Vanaf morgen tot en met 25 februari zijn verschillende grote titels in de aanbieding in de Epic Games Store.

De Epic Games Store Spring Showcase vindt 11 februari om 8 uur 's avonds Nederlandse tijd plaats en is te volgen via het Twitchkanaal van Epic Games.

Bron: Epic Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord