Nieuwe handheld: The Pandora

Het ziet ernaar uit dat de pc-games/console hybride genaamd The Pandora nog zal uitkomen voor het jaar voorbij is. Dit stukje techniek is op dit moment de krachtigste palmtop in de wereld.

Met een resolutie van 800—480, een touchscreen even groot als die van de PSP en een heus QWERTY-toestenbord wordt dit misschien nog een goede tegenstander van de DS en de PSP. De makers hiervan wilden handheld-gamen en desktop-gamen samenvoegen, het apparaat draait op een Linux systeem, heeft Wifi, Bluetooth en Firefox 6. De batterij zal 10 uur meegaan en volgens Pandora developer Craig Rothwell kunnen spellen als Quake 3 en Doom 3 makkelijk gespeeld worden op dit kleine wonder die zo'n 250 Euro zal gaan kosten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?