Iron Man

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 2 mei 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Nieuwe Iron Man aangekondigd

De eerste Iron Man stelde teleur qua kwaliteit, maar dankzij de succesvolle film vlogen de exemplaren toch de winkels uit. Dit is waarschijnlijk dan ook één van de redenen waarom SEGA samen met Marvelous Entertainment Iron Man 2 gaat ontwikkelen.

De game zal net zoals bij het eerste deel gebaseerd zijn op de film. In de zomer van 2010 zal dan ook het tweede deel van de film verschijnen. De release van de game zelf is nog niet bekend, maar grote kans dus dat de game ongeveer tegelijk uitkomt met de film.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?