Nieuwe Nintendo Direct in aantocht

-

Komt er volgende week een nieuwe Nintendo Direct? Als we twee Nintendo leakers moeten geloven, gaat dat volgende week al gebeuren.

De laatste Nintendo Direct vond in september plaats en daar werd onder andere Mario vs. Donkey aangekondigd. Als we de voorgaande jaren als voorbeeld nemen is het in februari weer tijd voor een presentatie van de Japanse game gigant. Nu hebben leakers billbil-kun en Shpeshal Nick allebei gezegd dat er volgende week een nieuwe Nintendo Direct plaatsvindt. Shpeshal Nick op YouTube en billbil-kun plaatste een crypitische tweet over 'een geweldige indiegame die hij Direct' kan aanschaffen. De tweet van billbil-kun is hieronder te bekijken.

Nintendo heeft zelf nog niets officieel aangekondigd dus lees dit bericht met een korrel zout.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord