Walk With Me!

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 5 juni 2009
  • Platformen Nintendo DS
  • Gameliner score -

Nieuwe Nintendo game belooft beweging

Nintendo staat bekend om gamers in beweging te houden of krijgen. De game Wii Fit was al uitgebracht met veel succes en nu komt Nintendo met een spel voor de Nintendo DS genaamd Walk With Me.

Met deze game kun je onder andere bijhouden hoeveel stappen je zet per dag. Je aantal stappen kun je dan met andere gamers vergelijken over de hele wereld. Om extra gemotiveerd te worden kun je zelf instellen hoeveel stappen je zou willen zetten. Voor nog meer motivatie zitten er ook mini-games bij bijvoorbeeld World Ranking. In deze mini-game kun je uitzoeken wie de meeste stappen heeft gezegd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?