Viva Piñata

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum 1 december 2006
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Genre Avonturen , Simulatie
  • Gameliner score

Nieuwe Piñata's op Xbox.com

De nieuwe Viva Piñata is en dat betekent dat veel fans al zitten te tuinieren om hun tuintje vol met de papieren beestjes te laten lopen. Wiens tuin zal de mooiste zijn?

de site Xbox.com heeft een actie gemaakt voor deze game. Op de site zijn namelijk eieren verstopt. Eieren waar Piñata's uitkomen. Door deze eieren te vinden speel je nieuwe Piñata's vrij in de echte game. Klik hier voor meer informatie.

Viva Piñata is inmiddels uitgekomen exclusief voor de Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?