Nieuwe PlayStation firmware woensdag

Vorige week woensdag verscheen firmware 2.40 voor de PlayStation 3. Deze firmware bracht heel wat met zich mee. Ingame XMB was eindelijk mogelijk en ook het Trophies systeem werd geïntroduceerd.

Veel mensen hebben problemen met deze firmware. Er zou namelijk iets misgaan in de hardeschijf waardoor je PlayStation 3 niet meer boot. De enige manier om dit probleem op te lossen is formatteren en dat wil je niet. Firmware 2.40 is daarom snel offline gehaald door Sony.

Het enigste wat Sony toen zei is dat ze bezig waren met het probleem op te lossen. Er is nu wat meer informatie bekend. Sony heeft namelijk bekendgemaakt dat firmware 2.41 aanstaande woensdag online zal gaan en geen problemen met zich zal meebrengen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?