Nieuwe State of Play verschijnt morgen

-

Zojuist heeft Sony op diens PlayStation blog aangekondigd dat ons weer een nieuwe State of Play te wachten staat. De show is zowel via Twitch als YouTube te volgen en brengt nieuwe updates en nieuws rondom grote PlayStation titels.

Morgen keert State of Play terug met een nieuwe editie. Je kunt dan weer veel nieuws en updates verwachten rondom PlayStation games. De show neemt ruim een half uur van je tijd in beslag en tijdens dit tijdsbestek komen er zeker meer dan een twintigtal PlayStation 5 en PlayStation VR2 games voorbij. Welke games dat gaan zijn laat nog even op zich wachten tot de State of Play daadwerkelijk van start gaat. De laatste State of Play was op 30 mei van dit jaar.

State of Play 24 september

De State of Play van morgen begint om 00:00 uur Nederlandse tijd en is dus in de nacht van dinsdag op woensdag.

Bron: Sony
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord