Black Desert Online

  • Ontwikkelaar Pearl Abyss
  • Eerste releasedatum 3 maart 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Nieuwe update Black Desert Online brengt Succession-upgrade

Pearly Abyss en uitgever Kakao Games hebben meer informatie onthuld over de verbeteringen van de klasse in Black Desert Online. Deze nieuwe update heet Succession en is gericht op meer specificatie.

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de proloog van Black Desert Online in de maak is, maar Black Desert Online krijgt nog steeds nieuwe updates. De Succession-update gepland voor december is er een van. Met de Succession-update krijgen zestien klassen een nieuw upgrade systeem. Hierbij kunnen spelers ervoor kiezen om de Awakening-upgrade te negeren en in plaats daarvan te focussen op de Succession-upgrade. Deze zorgt ervoor dat het standaard wapen sterker wordt en nieuwe vaardigheden krijgt. Bij de Ranger geldt dit voor de boog en dolk, terwijl bij de Warrior dit gericht is op het schild en zwaard. Dit zijn dan ook de eerste twee klassen waarbij de update wordt uitgevoerd. Net zoals bij de Awakening vind de quest voor Succession plaats op level zesenvijftig.

Een gedeelte van de nieuwe update verschijnt op 4 december. Black Desert Online is al te spelen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Kakao Games

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?