Tom Clancy's H.A.W.X.

  • Ontwikkelaar Ubisoft Boekarest
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Nieuwe video H.A.W.X. vliegt voorbij

Er is een nieuwe video van Ubisofts nieuwe vliegtuiggame H.A.W.X. verschenen. De video laat zien wat je in verschillende situaties kunt doen met je vliegtuig.

Tom Clancy's H.A.W.X. richt zich volledig op oorlogvoering in de lucht. Een aantal groeperingen dreigen de macht te grijpen en de hele wereld hierbij te betrekken. Aan jou de taak om een wereldramp te voorkomen. Je hebt de keuze uit ruim vijftig vliegtuigen, en je kunt maximaal met vier man in een coöperatieve modus de campagne spelen.

De game staat gepland voor 6 maart, en zal verschijnen op de Xbox 360, PC en PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?