Wolfenstein

  • Ontwikkelaar Raven Software
  • Eerste releasedatum 21 augustus 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Nieuwe Wolfenstein in de zomer

De zomer staat bekend om zijn komkommertijd. Er zijn minder games, minder nieuws en minder persevenementen. Raven Software brengt daar verandering in, want de nieuwe Wolfenstein komt namelijk deze zomer uit.

De game zal verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Wolfenstein staat bekend als de eerste First Person Shooter. Daarnaast gebeuren er dingen in de game die niet historisch correct zijn, maar de game wel een eigen tintje geeft.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?