'PlayStation-versie CoD gaat bewust bugs bevatten'

Geplaatst:
Aangepast: 18 februari 2024 20:18

In de strijd tegen de Activision-overname van Xbox heeft Sony PlayStation een nieuw argument in de strijd gegooid; sabotage. Volgens openbaar gemaakte rapporten van de CMA beticht PlayStation Microsoft ervan dat het wel eens kapotte versies van CoD richting diens concurrerende platforms kan gaan schuiven. Want ja, er is niets zo goed voor je zaken en reputatie als defecte games aanbieden via je concurrent.

Alles wat je moet weten over Call of Duty Modern Warfare 2

Het voelt een beetje aan als een laatste strohalm, maar PlayStation lijkt echt alles aan te grijpen om Microsofts miljardendeal de grond in te boren. Microsoft begrijpt er op zijn beurt niks meer van. Het biedt aan om CoD zeker tien jaar naar het PlayStation-platform te brengen, maar SIE president Jim Ryan lacht Xbox vierkant uit om diens nutteloze aanbod. Intussen schudden Nintendo en NVIDIA wel Spencers hand, die hij vooralsnog uitgestoken hield.

En ja, dat haalt toch wel een beetje de angel uit die door Sony geschetste klotedeal, want als Nintendo en NVIDIA niet moeilijk doen, dan is het dus niet zo'n klotedeal. Dan maar een ander argument opwerpen: Microsoft gaat bewust buggy versies van Call of Duty richting het PlayStation-platform brengen.

CoD1

Wat een drama zeg. Goede Tijden, Slechte Tijden is er niets meer bij.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Bron: CMA
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord