Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

NiGHTS: Journey of Dreams

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 26 januari 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score

NiGHTS Into Dreams alleen voor Japanners

Een tijdje terug werd bekendgemaakt dat SEGA werkt aan NiGHTS Into Dreams. Dit is geen gloednieuwe game, het is een remake van de Saturn klassieker. SEGANERDS heeft een gesprek gehad met Takashi Iizuka. Hij heeft wat nieuwe details losgelaten over de game.

Hij verteld dat de remake gemaakt wordt omdat er veel vraag naar was. Dit is tevens ook te reden dat deze game Japan niet gaat verlaten.

There are currently no plans for the PS2 version to be released outside of Japan, and no plans for a Wii version either.It is being released in Japan, due to the high demand for the game. So there are no plans for a worldwide release

De rest van het interview gaat over de aankomende versie van de Wii van NiGHTS: Journey of Dreams. Er wordt niet veel extra's bekendgemaakt, maar voor de fans za;l het zeker interessant zijn. Het gehele interview kan je hier lezen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?