One Piece Unlimited Cruise 1: Treasure Beneath the Waves

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 19 juni 2009
  • Platformen Nintendo Wii , Nintendo 3DS
  • Genre Actie , Avonturen , Fighting
  • Gameliner score -

Nintendo distributeerd One Piece Unlimited Cruise Special in Europa

Jarharrr! Hijs de zeilen, want we varen uit! Nintendo heeft namelijk niet alleen een distributie-overeenkomst gesloten met Namco Bandai voor de distributie van Tekken 3D Prime Edition, zoals Chistian jullie daarstraks al meldde. Nintendo gaat namelijk ook een game van One Piece in Europa distribueren voor de Nintendo 3DS!

One Piece Unlimited Cruise Special wordt hier uitgebracht. Het is een remake van de Wii-game One Piece Unlimited Cruise 1: Treasure Beneath the Waves. In de Japanse versie van deze remake zat ook het tweede deel inbegrepen, dit zal helaas niet voor Europa het geval zijn. Er zal in deze remake een nieuwe modus te vinden zijn: de maniford-mode. Hierin speel je met verschillende personages 1-op-1 gevechten om voor eens en altijd te beslechten wie de sterkste terwijl je de verhaallijn van de manga en anime volgt.

Toch worden we niet in de steek gelaten, want hier in Europa krijgen de eerste kopers er namelijk een figurine bij de game. Deze zit geleverd in de speciale doos die je hieronder kan bewonderen.

One Piece Unlimited Cruise Special zal zeilen zetten naar de winkels op 10 februari 2012, exclusief voor de Nintendo 3DS. Gaan jullie deze game halen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?