Nintendo komt met 3DS

Nintendo geeft het woord innovatie weer een nieuwe dimensie. De Japanse consolegigant heeft de Nintendo 3DS bekendgemaakt. Deze opvolger van de Nintendo DS en DSi speelt 3D-games, waarvoor je geen 3D bril nodig hebt.

Meer details omtrent deze nieuwe console kunnen we verwachten op de aankomende E3 beurs in Los Angeles, die op 15 juni van start gaat. Wel kunnen we je alvast melden dat je op de Nintendo 3DS ook je oude games kunt blijven spelen. Eigenlijk wel logisch, aangezien er al meer dan honderd miljoen exemplaren van de Nintendo DS wereldwijd zijn verkocht.

Met spanning wachten wij op de persconferentie van Nintendo op de E3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?