Check hier alle The Game Awards 2023 content

Lost Odyssey

  • Ontwikkelaar Mistwalker
  • Eerste releasedatum 29 februari 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Nog meer speeltijd voor Lost Odyssey

Als je de review over Lost Odyssey gelezen hebt, weet je dat we hier te maken hebben met een pareltje vol met uren speeltijd. Daar komen nog wat uurtjes bij met nieuwe downloadable content voor deze game.

Er zitten drie items bij deze content. Met The Shattered Beyond kun je verloren dromen terug krijgen. Je kunt met de Memory Lamp je favoriete cutscenes opnieuw bekijken en als laatste heb je een nieuwe battle ring. Dit allemaal kun je krijgen voor 200 Microsoft Punten via Xbox Live Marketplace!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?