Lair

  • Ontwikkelaar Factor 5
  • Eerste releasedatum 9 november 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Normale' besturing voor Lair komt eraan

Bij de game Lair kon je met een draak vechten en door grote open ruimtes vliegen. De game werd alleen niet echt geprezen doordat Factor 5, de ontwikkelaar van de game, het alleen mogelijk maakte om je draak te besturen met de tilt functie. Daar gaat binnenkort verandering in komen.

Voor de mensen die een hekel hebben aan deze besturing gaat de ontwikkelaar een patch uitbrengen die ervoor zorgt dat je met de analoge sticks kan spelen. Daarnaast zal er ook een target icon komen en rumble support voor de DualShock 3

Als kers op de taart krijgt Lair ook nog eens nieuwe downloadable content in vorm van nieuwe draken en thema's. In Japan zal dit allemaal uitkomen op 17 april en de rest van de wereld zal snel volgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?