Tom Clancy's Rainbow 6 Patriots

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum geannuleerd
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Open bèta Rainbow Six: Siege nu te pre-loaden

De open bèta van Tom Clansy's Rainbow Six: Siege is speelbaar van 25 tot en met 29 november, maar nu al te pre-loaden. Mocht je eerder de closed bèta al hebben gespeeld dan kun je op 24 november al beginnen met de open bèta .

De open bèta bevat de drie maps Hereford, House en Kanal, die zowel overdag als in de nacht speelbaar zijn. Spelers kunnen aan de slag veertien Operators en met drie gamemodi. Het gaat hier om de PvP-modi Secure Area en Bomb en de PVE-modus Disarm Bomb Terrorist Hunt. De progressie die in de bèta wordt behaalt kan helaas niet worden meegenomen naar de volledige game.

Tom Clansy's Rainbow Six: Siege verschijnt 1 december voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?