Openingsdatum Universal Epic Universe onthuld

-

Pretparkliefhebbers hebben iets om naar uit te kijken het komende jaar. Universal heeft namelijk bekendgemaakt wanneer het Universal Epic Universe themapark in Orlando (Florida) haar deuren gaat openen.

Net als je denkt dat er wel voldoende pretparken in Orlando en omstreken te vinden zijn, is er toch weer een attractiepark in aantocht dat de deuren gaat openen. Dit nieuwe park bestaat uit vijf themagebieden. Je kunt terecht in The Wizarding World of Harry Potter, How To Train a Dragon - Isle of Berk, Dark Universe, Celestial Park en last but not least Super Nintendo World. Die laatste is opgedeeld in Super Mario Land en Donkey Kong Country. Er is onder meer een speciale Mario Kart achtbaan, een Donkey Kong mijnkar achtbaan en een Yoshi Ride. En als je vervolgens weer even bij wil komen van de ervaring, dan kun je terecht in het Toadstool Cafe.

Op 22 mei 2025 openen de deuren van Universal Epic Universe en kun je als bezoeker door dit nieuwe themapark wandelen. Ben jij van plan dit nieuwe themapark te gaan bezoeken?

Bron: Universal
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties
Avatar Mr.Alex
Mr.Alex

vandaag om 15:48

Heel vet. Ik ben ook benieuwd wanneer DKC open gaat in Universal Japan. Die zou ook een deze maanden open moeten.

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord