Tekken 6

  • Ontwikkelaar Namco Bandai
  • Eerste releasedatum 30 oktober 2009
  • Platformen PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Oude bekenden in Tekken 6-trailer

Tekken 6 staat gepland voor volgend jaar, waarschijnlijk rond de herfst. In tegenstelling tot voorgaande delen komt Tekken 6 ditmaal niet alleen op Sony-apparaten, maar ook op de Xbox 360 uit.

Zoals altijd kun je weer stevig tegen elkaar knokken. In onderstaande trailer is een tipje van de sluier opgelicht wat betreft de actie in Tekken 6. Snel kijken dus!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?