Outright Games kondigt Transformers: Galactic Trials aan

Geplaatst: 2 juli 2024 18:52
-

Ontwikkelaar Outright Games onthulde onlangs hun nieuwe racegame 'Transformers: Galactic Trials' aan. De game staat op de planning voor dit najaar.

De transformers-franchise viert dit jaar zijn 40-jarige bestaan en dat kan natuurlijk niet onopgemerkt blijven. De racegame combineert rogue-lite elementen met arcade racen en robotgevechten. Er zijn een aantal game modi waar je uit kunt kiezen. De singleplayer modus laat spelers deelnemen aan de Galactic Trials, waar ze nieuwe relikwieën kunnen winnen. De Arcade modus is een multiplayer modus waarbij twee spelers via lokale co-op aangepaste races kunnen maken en deel kunnen nemen aan gespecialiseerde toernooien.

Transformers: Galactic Trials staat op de planning voor 11 oktober en komt dan naar de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en pc.

Bron: YouTube Outright Games

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Transformers: Galactic Trials

Ontwikkelaar:

Outright Games

Uitgever:

-

Release:

11 oktober 2024

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord