Overwin je krankzinnigheid in Decadent

-

De Lovecraftiaanse first-person shooter Decadent van Fulqrum Publishing staat in het teken van schietgrage actie, maar ook de horror van je eigen grijze massa speelt een dusdanig belangrijke rol.

De eerste gameplaytrailer van Decadent is een feit. We werpen een blik op het verhaal van John Lorn. Deze WO1-veteraan heeft het nog knap lastig. Hij is getransformeerd in een occultist met maar één doel voor ogen: het vinden van zijn vermiste zoon. Gelukkig krijgt hij bijstand van een herkenbare merchant. Hij oppert nog net niet de woorden 'what are ya buying?' Afijn, het duurt niet lang voordat de krankzinnigheid z'n tol begint te eisen. Het bloederige geweld is chaotisch en er is geen touw aan vast te knopen. In Decadent moet je rekening houden met het Madness-systeem. Moderate Madness zorgt ervoor dat je visuele distorsie op je scherm krijgt te zien. Echter, een positief puntje is dat je vijanden in de omgeving kan aanvoelen - dus je wordt niet meer zo snel verrast. Laat het vooral niet uitgroeien tot Total Madness, want dan zijn de rapen gaar. Hallucinaties, trillende handen en meer zijn onderdeel van dat pakketje en positieve attributen zijn niet meer van toepassing.

Decadent is beschikbaar ergens in 2025 voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Bron: Fulqrum Publishing
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Decadent

Ontwikkelaar:

Incantation Games

Uitgever:

Fulqrum Publishing

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord