OWO komt met AC Mirage gelicentieerd haptic shirt

Geplaatst:

Haptic feedback, je hebt er vast wel eens van gehoord. Vroeger spraken we nog over rumble of force feedback, maar nu heet alles haptic feedback. Het moet je het gevoel geven dat je 'voelt' wat je personage fysiek meemaakt, om zo immersie te garanderen. Nou, laat OWO je dan vooral even vertellen hoe het voelt om van vijftig meter hoog in een hooiberg te springen, want zij komen met een heus Assassin's Creed Mirage-gelicentieerd haptic shirt op de markt.

Oké, het OWO haptic shirt zal misschien niet honderd procent dat gevoel simuleren, maar wat het volgens OWO zelf wel doet, is eigenlijk best vernuftig. In het shirt zitten op verscheidene plekken pockets, welke via een draadloos signaal 'activeren' en je het gevoel geven dat je daar geraakt wordt. Helemaal nieuw is dat niet gezien diverse VR experience centers al een tijdje met deze tech aan de slag zijn gegaan, maar OWO wil dit immersieve kledingstuk graag naar de consument brengen.

OWO Assassins Creed Mirage

Wie ook graag dingen naar de consument brengt zijn game publishers, waarvan Ubisoft er nog steeds één is. Sterker nog, het zet hard in op diens Assassin's Creed-franchise, dus eigenlijk is de Ubisoft x OWO collab best vanzelfsprekend te noemen.

Goedkoop is het shirt alleen niet. Over de prijs van de Assassin's Creed-versie is nog niks bekend, maar de Founder Limited Edition gaat voor €499 van de hand. Gezien OWO ook een digitale kopie van Assassin's Creed Mirage bij het shirt levert, mogen we er alvast van uit gaan dat de Mirage Edition niet goedkoper zal worden.

Bron: OWO
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Mirage

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 oktober 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord