Papiergame 'Tearaway' aangekondigd

Er werden ook nieuwe games onthuld op Sony's persconferentie. En dan denkt iedereen: "Vita?!" Ja, Vita ja! Er zijn eindelijk lijstjes met Vita-games in beeld gekomen. Zo ook Tearaway. Een game afkomstig uit de stallen van Media Molecule, bekend van LittleBigPlanet.

Het verhaal draait om een personage die een boodschap moet overbrengen. Dit alles vindt zich plaats in een fantasierijke papieren wereld. Dit zorgt voor een aparte feel en sfeer in de game. Hoe, wat en waarom van het verhaal zijn nog onbekend.
Ook is er het een en ander uitgelegd over de besturing. Je kan gebruik maken van alle besturingsmogelijkheden die de Vita te bieden heeft. Zo kun je bijvoorbeeld tegen het apparaat blazen waardoor vijanden wegwaaien, of met je vingers vijanden via de rear pad wegdrukken. Ervaar het hieronder zelf.

Een releasedatum is niet bekendgemaakt. De game komt wel exclusief uit voor de PlayStation Vita.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?