Patrick is dé ster in nieuwe SpongeBob-game

-

Fans van SpongeBob Squarepants kunnen zich verheugen op een nieuwe game waarin niemand minder dan Patrick Star, SpongeBob's trouwe vriend, de hoofdrol speelt.

In SpongeBob Squarepants: The Patrick Star duiken spelers in een sandbox-versie van Bikinibroek en beleven ze avonturen waarin de wetten van de zwaartekracht niet altijd even serieus worden genomen. In dit nieuwe avontuur kunnen spelers allerlei voorwerpen gebruiken om missies te voltooien die worden gegeven door bekende personages zoals SpongeBob, meneer Krabs, Sandy en Plankton. Bekende locaties zoals Glove World en Demolition Derby komen voorbij, terwijl Patrick allerlei taken op zich neemt, zoals het maken van Krabburgers. De game biedt een frisse en humoristische kijk op het leven in Bikinibroek, met nieuwe mogelijkheden om creatief te zijn. Bekijk hieronder de kersverse trailer:

SpongeBob Squarepants: The Patrick Star Game komt op 4 oktober uit voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en 5, en Xbox Series X|S en One.

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SpongeBob Squarepants: The Patrick Star Game

Ontwikkelaar:

PHL Collective

Uitgever:

Outright Games

Release:

4 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord