PAW Patrol: On a Roll

  • Ontwikkelaar Outright Games
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2018
  • Platformen Pc , Nintendo 3DS , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

PAW Patrol: On a Roll aangekondigd voor consoles en pc

Bandai Namco Entertainment Europe en Outright Games hebben PAW Patrol: On a Roll aangekondigd voor de consoles en pc. De game is gebaseerd op de populaire animatieserie van Nickelodeon & Spin Master Entertainment.

De game bevat 16 spannende avonturen met de zes geliefde rescue pups en Ryder. Maak gebruik van elke pup en zijn unieke vaardigheden om je vrienden te redden in de Avonturenbaai. Ontdek de acht prachtige locaties in de baai en bereid je voor op leuke puzzels en uitdagingen.

onbekend

PAW Patrol: On a Roll komt op 26 oktober naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Nintendo 3DS en de pc.

BRON Persbericht Media Tornado

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?