Phantom Brave keert terug met The Lost Hero in 2025

Geplaatst: 18 juni 2024 21:42
Aangepast: 19 juni 2024 13:21
-

En wéér werd een klassieke RPG-serie tijdens de Nintendo Direct van vandaag in de schijnwerpers gezet: Phantom Brave: The Lost Hero is aangekondigd! Na meer dan een decennium stilte komt er eindelijk een nieuw avontuur aan.

De oplettende kijker van de Nintendo Direct merkte dat de meeste aangekondigde releases voor de tweede helft van dit jaar zijn gepland, maar de aankondiging van Phantom Brave: The Lost Hero brak deze trend. We stappen namelijk pas in 2025 weer in de schoenen van Marona, de heldin die met Phantoms kan praten. Samen met haar trouwe Phantom Ash gaat ze op een gevaarlijke missie door de wereld Ivoire, die geteisterd wordt door geestpiraten. Jouw taak? Een krachtig team van Phantoms samenstellen om deze dreiging te stoppen. Bekijk hieronder de aankondiging van Phantom Brave: The Lost Hero:

Phantom Brave: The Lost Hero heeft nog geen specifieke releasedatum, maar staat gepland voor 2025.

Bron: Nintendo Direct

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Phantom Brave: The Lost Hero

Ontwikkelaar:

Nippon Ichi Software

Uitgever:

Nippon Ichi Software

Release:

2025

-

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord