PlayStation 4 game in ontwikkeling?

Uit een betrouwbare bron, dicht bij de ontwikkelaar, hebben wij vernomen dat het in Amsterdam gevestigde Guerrilla reeds is gestart met de ontwikkeling van een nieuwe game. Op zich geen opmerkelijk nieuws, maar wel als je je bedenkt dat het hier een game voor de opvolger van de PlayStation 3 betreft.

We kennen Guerrilla met name van Killzone, een shooter die verscheen voor de PlayStation 2 en met gemengde gevoelens werd ontvangen. Momenteel werkt men aan Killzone 2, dat in het vierde kwartaal van 2008 voor de PlayStation 3 moet verschijnen. Of de nieuwe game die men in ontwikkeling heeft iets te maken heeft met het Killzone-universum is vooralsnog niet bekend. Tevens is het nieuws nog niet officieel door de ontwikkelaar zelf bevestigd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?