Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

'PlayStation-versie CoD gaat bewust bugs bevatten'

In de strijd tegen de Activision-overname van Xbox heeft Sony PlayStation een nieuw argument in de strijd gegooid; sabotage. Volgens openbaar gemaakte rapporten van de CMA beticht PlayStation Microsoft ervan dat het wel eens kapotte versies van CoD richting diens concurrerende platforms kan gaan schuiven. Want ja, er is niets zo goed voor je zaken en reputatie als defecte games aanbieden via je concurrent.

Het voelt een beetje aan als een laatste strohalm, maar PlayStation lijkt echt alles aan te grijpen om Microsofts miljardendeal de grond in te boren. Microsoft begrijpt er op zijn beurt niks meer van. Het biedt aan om CoD zeker tien jaar naar het PlayStation-platform te brengen, maar SIE president Jim Ryan lacht Xbox vierkant uit om diens nutteloze aanbod. Intussen schudden Nintendo en NVIDIA wel Spencers hand, die hij vooralsnog uitgestoken hield.

En ja, dat haalt toch wel een beetje de angel uit die door Sony geschetste klotedeal, want als Nintendo en NVIDIA niet moeilijk doen, dan is het dus niet zo'n klotedeal. Dan maar een ander argument opwerpen: Microsoft gaat bewust buggy versies van Call of Duty richting het PlayStation-platform brengen.

Wat een drama zeg. Goede Tijden, Slechte Tijden is er niets meer bij.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

BRON CMA

Over auteur Patrick Meurs

Patrick Meurs Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?