Pokemon Direct aangekondigd voor morgen 16:00 uur

Nintendo heeft een Pokemon Direct aangekondigd voor morgen om 16:00 uur, precies op tijd voor de 25ste verjaardag van de gameserie.

Deze editie van Pokemon Direct gaat ongeveer 20 minuten duren, laat Nintendo weten. The Pokemon Company heeft nog niet bevestigd wat er besproken of aangekondigd gaat worden tijdens de livestream, die gedoopt is als 'Pokemon Presents'. Uiteraard gaan er al genoeg geruchten rond over de eventuele inhoud van de stream. De officiële Pokemon Twitter account hintte onlangs zelfs al naar een onthulling van Let's Go Sinnoh. Daarnaast vragen fans al jaren om een remake van Pokemon Diamond en Pearl, vooral na de komst van Pokemon Let's Go Eevee en Let's Go Pikachu in 2018. Er is zelfs een gerucht geweest dat er een remake van Diamond and Pearl gaat verschijnen in de stijl van Pokemon Let's Go, Pikachu en Eevee.

De livestream vindt plaats op 26 februari om 16:00 uur, een dag voor Pokemon Day.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?