Prehistoric Kingdom blogpost toont power management

Geplaatst: 1 december 2020 18:30

De nieuwste blogpost van Prehistoric Kingdom toont een nieuw cruciaal element van de managementgame, namelijk het gebruik van stroom. Ook zijn er twee nieuwe dinosaurussoorten onthuld.

Ontwikkelaar Blue Meridian legt in de blogpost uit hoe je stroom opwekt in je park. Stroom wordt gezien als een middel en gebouwen zoals de "Industrial Power Station" geven de spelers een fraaie hoeveelheid elektrische punten. Generators kunnen door de speler worden aangepast, zodat ze precies genoeg opwekken wat het park nodig heeft. Je moet letten op de extra kosten, faalratio en meer. Het systeem kan goed vergeleken worden met dat van Jurassic World Evolution. De twee dinosaurussen die ditmaal de spotlight krijgen zijn de Edmontosaurus en Pachyrhinosaurus. Allebei deze dino's zijn herbivoren en kunnen goed met elkaar opschieten. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Prehistoric Park.

 1 1

Prehistoric Kingdom verschijnt in Early Access in het tweede kwartaal van dit jaar voor de pc.

Bron: PK
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Prehistoric Kingdom

Series

-

Uitgever

Crytivo

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

27 april 2022

Ontwikkelaar

Blue Meridian

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord