Prey 2 bestaat echt

Vandaag is de ontwikkeling van het vervolg op de First Person Shooter Prey, Prey 2, officieel aangekondigd door het bedrijf Radar Group. De laatste keer dat er iets bekend werd gemaakt over deze game, was eind 2006.

"This time, abandonded and framed for the disappearance of his family, Tommy escapes an Earth that no longer wants him for a future that cannot survive without him,"

Het is nog niet bekend of de game wordt ontwikkeld door de oude ontwikkelaar, Human Head Studios. Radar Group beweerd dat de game uit zal gaan komen voor de Xbox 360 en PC. Verder is er nog geen informatie. We houden je op de hoogte bij Gameliner!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?