Prison Architect 2 nog een keer uitgesteld

Geplaatst:

Prison Architect 2 is uitgesteld naar de herfst. Ontwikkelaar Double Eleven maakte het nieuws bekend in het blog van uitgever Paradox Interactive.

Prison Architect 2 werd in januari officieel aangekondigd. De game moest eigenlijk al in maart verschijnen, maar het Prison Architect-vervolg werd toen uitgesteld naar mei. Nu heeft Double Eleven aangekondigd dat Prison Architect 2 weer is uitgesteld, deze keer naar 3 september. Fans moeten dus nog wat langer wachter met het ontwerpen van hun nieuwe gevangenissen. In het blog zegt de ontwikkelaar dat de game in principe klaar was voor release op alle platformen, maar zijn er onlangs problemen opgedoken met het geheugenverbruik van Prison Architect 2 en minimale spec-configuraties. Om die redenen heeft het team besloten de game uit te stellen naar september.

Prison Architect 2 verschijnt 3 september op de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: Paradox Interactive

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Prison Architect 2

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

3 september 2024

Ontwikkelaar

Double Eleven

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord