Project CARS 1 en 2 binnenkort niet meer te koop

Geplaatst: 22 augustus 2022 22:40

Slightly Mad Studios heeft een vervelend bericht voor raceliefhebbers. Project CARS en Project CARS 2 zijn binnenkort niet langer te koop.

Project CARS en Project CARS 2 zijn nu nog gewoon te koop, maar dat duurt niet lang meer. Ontwikkelaar Slightly Mad Studios bracht via Twitter het nieuws naar buiten dat het doek binnenkort valt voor de eerste twee delen uit de Project CARS serie. Althans, dat geldt alleen voor de verkoop ervan. Volgens het team achter de game blijven de games wel gewoon volledig speelbaar, ook in multiplayer. De reden voor het stopzetten van de verkoop is dat de licenties hun einde naderen. Project CARS 3 blijft voorlopig wel gewoon te koop.

Project CARS is vanaf 3 oktober niet meer verkrijgbaar. Project CARS 2 wordt al eerder in de garage gezet, want die game is nog tot 21 september verkrijgbaar.

Bron: Slightly Mad Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Project CARS 2

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

22 september 2017

Ontwikkelaar

Slightly Mad Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord