PS3 games kopen gaat net als met frisdrank

In Groot-Brittannië komt binnenkort een machine die PS3 games verkoopt. Ja, je leest het goed, je kunt je games binnenkort gewoon op dezelfde manier kopen als dat je frisdrank of chips koopt: via een automaat!

Naast games gaat de machine ook andere media verkopen, zoals DVD's, Blu-Rays en andere media. Of we binnenkort nog een reactie van Microsoft kunnen verwachten is niet bekend, maar misschien lopen we over een tijdje wel tegen automaat aan waar andere soorten consoles uit rollen Je weet het maar nooit...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?