PS5 horror Abandoned uitgesteld naar 2022

Geplaatst:
Aangepast: 9 september 2021 10:52

De nieuwe horror game voor de PlayStation 5, die in april werd aangekondigd, genaamd Abandoned is uitgesteld naar 2022 en fans komen met allerlei theorieën.

Er zijn enorm veel games die eigenlijk in 2021 uit zouden komen, uitgesteld naar 2022. We gaan er inmiddels eerder vanuit dat dit wel gebeurt dan niet. Dit geldt ook voor de mysterieuze horror game Abandoned. Ontwikkelaar Blue Box Game Studios liet dit weten via een kort bericht op hun website. De game heeft nog geen specifieke release window gekregen, alleen het jaartal 2022. Dit is erg jammer voor horror fans die met smacht zaten te wachten op meer details van de game, aangezien alle uitingen tot nu toe erg mysterieus bleven. De game kreeg afgelopen jaar veel aandacht door verschillende toevalligheden die de game en zijn studio aan Hideo Kojima en Konami leken te verbinden. Dit gerucht wordt door de ontwikkelaar ontkent, maar dat stopt de theorieën van fans niet.

Abandoned staat gepland voor een release in 2022 voor de pc en de PS5.

Bron: Website Blue Box Games Studio

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Abandoned

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

Q4 2021

Ontwikkelaar

Blue Box Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord